Patelnia wykonane są ze stali nierdzewnej 18/10 z satynowym wykończeniem,
tłoczone z jednego kawałka stali, grubość ścianki od 1.0 mm (śr. 16-36 cm) do 1,2 mm (śr. 40-50 cm), nienagrzewający się, wentylowany, beznitowo mocowany uchwyt, doskonała do smażenia na maśle, zaokrąglone ścianki pozwalają przyrządzić potrawę, która wymaga mieszania,
do stosowania na wszystkich typach płyt grzewczych, nadają się do mycia w zmywarkach przemysłowych. Trójwarstwowe dno typu stal-aluminium-stal o grubości 7 mm, pozwala używać naczynie na kuchniach i płytach indukcyjnych. Konstrukcja ta sprawia, że pod wpływem indukcji nagrzewa się tylko dno patelni.
Twoje konto
KONTAKT
Bestsellery
Ostatnio dodane
Statystyki
- Liczba produktów:
- 824
- Liczba kategorii:
- 225
- Liczba nowości:
- 7
- Liczba promocji:
- 30
- Liczba odsłon:
- 69020180