Nowoczesny proces produkcji pozwala uzyskać 3-krotnie szczelniejszą
powierzchnię zewnętrzną. Bardzo higieniczne i łatwe utrzymanie w
czystości
- powierzchnia "easy-clean".
- przystosowane do użytkowania w zakresie temperatur od -40°C do +120°C.
- ubytek temperatury ok. 2-3°C/1h.
- uniwersalne i wytrzymałe.
- szczelna pokrywa.
- łatwe do przenoszenia dzięki wyprofilowanym uchwytom.
- możliwość podzielenia wnętrza na kilka stref temperaturowych.
- bardzo lekki, odporny na złamania materiał EPP.
Przegrody Vario do pojemników termoizolacyjnych.
Możliwość zastosowania przegród pozwala na przewożenie produktów o różnych temperaturach w jednym pojemniku np. schłodzonych sałatek 2-8°C i mrożonek ok. -18°C jednocześnie.
Firma cateringowa może przewozić w jednym pojemniku gorące posiłki i schłodzone desery.
- powierzchnia "easy-clean".
- przystosowane do użytkowania w zakresie temperatur od -40°C do +120°C.
- ubytek temperatury ok. 2-3°C/1h.
- uniwersalne i wytrzymałe.
- szczelna pokrywa.
- łatwe do przenoszenia dzięki wyprofilowanym uchwytom.
- możliwość podzielenia wnętrza na kilka stref temperaturowych.
- bardzo lekki, odporny na złamania materiał EPP.
Przegrody Vario do pojemników termoizolacyjnych.
Możliwość zastosowania przegród pozwala na przewożenie produktów o różnych temperaturach w jednym pojemniku np. schłodzonych sałatek 2-8°C i mrożonek ok. -18°C jednocześnie.
Firma cateringowa może przewozić w jednym pojemniku gorące posiłki i schłodzone desery.
Twoje konto
KONTAKT
Bestsellery
Ostatnio dodane
Statystyki
- Liczba produktów:
- 824
- Liczba kategorii:
- 225
- Liczba nowości:
- 3
- Liczba promocji:
- 30
- Liczba odsłon:
- 69107715